Το Μεταφραστικό μας γραφείο επανήλθε σε πλήρη λειτουργία και είμαστε στη διάθεσή σας για ερωτήματα, αναθέσεις έργων κανονικά.

 

Μπορείτε να επικοινωνείτε ηλεκτρονικά μέσω e-meil, τηλεφωνικά ή αφήνετε μήνυμα στον αυτόματο τηλεφωνητή μας.

 

 Η Ομάδα

ΤΜΗΜΑΤΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ 

ΕΝΗΛΙΚΩΝ 

ΚΑΙ

ΣΧΟΛΙΚΩΝ 

ΗΛΙΚΙΏΝ

ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΌΔΟΥ

---

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ 

 

Σε συνέχεια των διαρκώς Εξελισσόμενων εκπαιδευτικών προγραμμάτων, θα τρέξουν και προγράμματα γλωσσομάθειας στις ακόλουθες γλώσσες:

Ελληνικά  Αγγλικά  Γερμανικά Ιταλικά  Ισπανικά Ρωσικά Βουλγαρικά Τουρκικά,  κ.α.

Η έναρξη των μαθημάτων του τρέχοντος κύκλου συμπεριλαμβά-νουν και νέα, για απόκτηση βεβαιώσεων γλωσσικών δεξιοτήτων και πτυχίων.  

Στόχος του προγράμματος είναι η εκμάθηση ξένης γλώσσας της επιλογής σας με αποτέλεσμα τα σχετικά πλεονεκτήματα και προσόντα παρέχοντας στον καθένα ευκαιρίες βελτίωσης επαγγελματικής και οικονομικής της προοπτικής αυξάνοντας δυνατότητες εύρεσης εργασίας εντός  και εκτός των συνόρων.   

 

Εκτός από απαραίτητο ατού για πρόσθετα μελλοντικά οικονομικά και επαγγελματικά οφέλη, η γλωσσομάθεια αποτελεί μια ευχάριστη διμιουργική δραστηριότητα που αποδίδει γνώση και εξαιρετικά υψηλά επίπεδα προσωπικής ικανοποίησης και αίσθησης επικοινωνιακής ανεξαρτησίας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες 

επικοινωνήστε 

μέσω της ιστοσελίδας.

Εναλλακτικά τηλεφωνείτε στο

+30 2521023555

ή

+30 6945489887 

animated-greece-flag-image-0012

ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΓΛΩΣΣΩΝ 

 
Διδασκαλία και εκμάθηση γλωσσών Αγγλικά, Γερμανικά, Ελληνικά, Ιταλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Ρωσικά, Βουλγαρικά, Τούρκικα, κ.α. μέσω του ξενόγλωσσου εκπαιδευτικού προσωπικού στον χώρο μας αλλά και στον χώρο της επιλογής σας. Εικοσαετή και πλέον εμπειρία στην διδασκαλία ξένων γλωσσών του εκπαιδευτικού προσωπικού εγγυάται το απαιτούμενο ταχύτατο και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα για την εξοικονόμηση του χρόνου και των χρημάτων σας.
 
Με τη γλώσσα ως μέσο επικοινωνίας δεν υπάρχουν περιορισμοί στη χρήση αυτής άρα και στους λόγους μας να μάθουμε έστω και τις μερικές πρώτες λέξεις αρχικών επαφών. Η σωστή καθοδήγηση από τα πρώτα βήματα ωστόσο, αποτελεί τη βάση της ορθής και μόνιμης μάθησης. 

Το εκπαιδευτικό προσωπικό απαρτιζόμενο από καθηγητές με πολυετή πείρα και άριστης γνώσης της διδασκόμενης γλώσσας, όπου δυνατόν δίγλωσσοι με αυτή ως μητρική, διατίθεται να αναλάβει την εκμάθηση της σε ενδιαφερόμενους όλων των ηλικιών και απεριορίστων ενδιαφερόντων με ταχύτατα αποτελέσματα για εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων. 

Η απόκτηση πτυχίων και βεβαιώσεων της μάθησης από τους ανάλογους φορείς είναι μια από τις προτεραιότητες σας, άρα και δική μας προτεραιότητα.  Μελετούμε μαζί σας τις ανάγκες σας, θέτετε τους στόχους σας και σύντομα ολοκληρώνεται το πρόγραμμα με το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σε εξέλιξη, τα οικονομικότερα προγράμματα ΕΝΗΛΙΚΩΝ για την ταχύτερη απόκτηση γνώσεων, συμμετοχή σε εξετάσεις απόκτησης πτυχίων όλων των επιπέδων, για την σταδιακή επιβεβαίωση γνώσεων της επιλογής σας, από φορείς κρατών εκπροσώπων της εκάστοτε γλώσσας και στην πόλη της επιλογής σας. 

 Δυνατότητα δημιουργίας νέων ομάδων και προγραμμάτων και κατά την διάρκεια του οιουδήποτε εκπαιδευτικού έτους σύμφωνα με τις δημιουργούμενες ανάγκες. 

Ο εξεταστικός φορέας είναι της επιλογής σας. Ωστόσο, είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε εμείς τον καταλληλότερο και αποτελεσματικότερο ‘δρόμο’ αν εσείς δεν γνωρίζετε.  

Ίσως να θέλατε να εργαστείτε, να σπουδάσετε, να υποβάλετε αίτηση σε ξένη σχολή, φορέα ή εργοδότη, να ταξιδέψετε, να φιλοξενήσετε εσείς φίλους ή συγγενείς από το εξωτερικό ή να χρειάζεστε κάποια καθοδήγηση που εμείς δεν την προβλέψαμε εδώ ή απλώς σας αρέσουν οι ξένες γλώσσες!

 Γλωσσικές δεξιότητες με στόχο την διεύρυσνη του επαγγελματικού ορίζοντα και την εγγύηση προοπτικών επαγγελματικής αποκατάστασης. 

 

 

 

Οι ακόλουθοι εξεταστικοί φορείς παρέχουν πιστοποίηση αναγνωρισμένη από το ΑΣΕΠ στην Αγγλική γλώσσα κατά επίπεδο και κλίμακα.

 • Cambidge
 • Michigan (CMLA / HAU)
 • PTE
 • NOCN
 • ESB
 • CITY & GUILDS
 • MSU
 • BULATS
 • BEC
 • NATIONAL LANGUAGE QUALIFICATION (ΚΠγ)
 • TRINITY (ISE)
 • TOEIC
 • TOEFL
 • IELTS  
 • και άλλοι προστιθέμενοι κατά διαστήματα.

 

Σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Πιστοποίησης Γλωσσομάθειας ισχύει η κλίμακα των ακόλουθων επιπέδων για όλες τις ευρωπαϊκές γλώσσες - όχι μόνον την Αγγλική.

Α1    Α2    Β1    Β2    Γ1     Γ2

Διαφορετική βαθμολογική κλίμακα παραθέτουν οι φορείς

IELTS   4,5  -5,5     = Β2

             6 - 7           = Γ1

             7,5+           = Γ2

και 

TOEIC    405 +    =    Β1

              505 +    =    Β2

              785 +    =    Γ1

              905 +    =    Γ2

 

TOEFL 

 

 

Για κάθε άλλη γλώσσα λειτουργούν φορείς στην χώρα μας οι οποίοι εξετάζουν και βεβαιώνουν (πιστοποιούν) τις γλωσσικές γνώσεις και δεξιότητες μας πάντοτε σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Γλωσσομάθειας (CEF)

UA-38212899-1